Aktuelt fra arbeidsgruppene

 

Om Kunstgruppa

31.12.2017

Målsettingen med gruppearbeidet innen visuell kunst er å forhåpentligvis å skape en bevissthet omkring elevenes egne holdninger og handlinger. Som del av undervisningen skal elevene arbeide med hvordan de kan uttrykke ulike begreper og stemninger visuelt, uten ord. Et av målene med opplegget er å vise at kunsten kan være med å bygge broer og skape...

Om Dansegruppa

30.12.2017

Formålet med opplegget på dansepruppa - som skal avsluttes i en forestilling - er å utforske bevegeligheten i egen kropp, og jobbe med bevegelser utenfor et teknisk danserisk ståsted heller mer mot samtidsdans og improvisasjon.

Om Fotogruppa

30.12.2017
Formålet til Fotogruppa er å utforske begrept xenofobi og dokumentere prosjektet hjelp av fotografiet. I tillegg skal noen av bildene som skapes i gruppa, benyttes som del scenografien til avslutningsforestillingen.

Forestillingen Xenophobia er basert på et tverrfaglig samarbeid mellom elever og lærere ved Kulturskolen i Ås, Åsgård skole, Vitenparken som sammen med Skole nr 5 i Athen har utforsket temaet xenofobi. Forestillingen settes opp ved flere anledninger i Vitenparken i Ås og Kulturhuset i Ås våren 2018.

Vi står bak Xenophobia-prosjektet

47 elever og 17 lærere fra Norge og Hellas er involvert i gjennomføringen av Xenophobia-prosjektet og forestillingen "Xenophobia". Prosjektet drives av Kulturskolen i Ås i samarbeid med Åsgård skole, Vitenparken i Ås og Grunnskole nr 3 i Galatsi i Athen.