Om Produksjonsgruppa

30.12.2017
Produksjonsgruppa  har ansvaret for regien og gjennomføringen av forestillingen "Xenophobia" som skal settes opp i Vitenparken og Kulturhuset i Ås. Gruppen samarbeider med Fotogruppa om organiseringen av oppsetting. 


Forestillingen Xenophobia er basert på et tverrfaglig samarbeid mellom elever og lærere ved Kulturskolen i Ås, Åsgård skole, Vitenparken som sammen med Skole nr 5 i Athen har utforsket temaet xenofobi. Forestillingen settes opp ved flere anledninger i Vitenparken i Ås og Kulturhuset i Ås våren 2018.

Fra oppstartsmøtet

Under oppstartsmøtet presenterte Scenograf Siri Angell Flengsrud Sivagnanam de fysiske rammene for forestillingen, og hvordan disse skal lages som en modell av Vitenparken i miniatyr. I denne fasen er det viktig å være helt åpen for alle slags ideer, i samarbeid med elevene som arbeider med dans, musikk visuell bildende kunst og fotografi. Etterhvert skal blir rammene fastere, fram til programmet lukkes i en dreiebok og en stram kjøreplan for gjennomføringen 8. og 9. mars i Vitenparken.   

Teaterlærer Siri Angell Flengsrud Sivagnanam er ansvarlig for regien til forestillingen. Her viser hun  elevene modellen av Vitenparken for første gang.  

Filmet og redigert med mobiltelefon av Knut Werner Lindeberg Alsén

Regigruppa arbeider videre med det som skal bli en spennende produksjon i Vitenparken og Kulturhuset.  

Vi lytter for første gang til musikken som musikkgruppa har laget, - som vi skal ta bilder til.